Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Vantaalta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Vantaalta.

A-Kruunu Vantaan Kaskelantie
A-Kruunu Vantaan Kaskelantie

Uusia vuokra-asuntoja Vantaan Hakunilaan!

A-Kruunu Vantaan Kaskelantie sijaitsee Vantaan Hakunilassa Kyytitien pohjoispuolella Lahdenväylän ja Lahdentien väliin rakentuvalla uusien asuinkortteleiden alueella. Rakennus on kuusikerroksinen yksiportainen hissillinen asuinkerrostalo, jossa on 41 asuntoa.

Tontti rajautuu lännessä kevyen liikenteen raittiin, idässä ja pohjoisessa toiseen kerrostalotonttiin ja kaakossa katualueen viheralueeseen. Tontilla on yhteinen ajotie naapurien kanssa. Rakennuksen leikki- ja oleskelualue tulee olemaan korttelikohtainen. Ennen korttelin muiden tonttien rakentumista on käytössä väliaikainen leikkipaikka rakennuksen pohjoissivulla. Tontin autopaikat 20 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa, jonne on ajo Kaskelantieltä.

Ensimmäisessä kerroksessa on pesula kuivaushuoneineen ja talosauna, joihin kuljetaan kerhohuoneen kautta. Sinne sijoittuvat myös jätehuone, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja asuntojen irtainvarastot sekä teknisiä tiloja. Rakennuksessa on väestönsuoja, joka toimii irtainvarastona. Kellaria ei ole.

Kohteen muuttopäivä on XX.XX.2018 ja vuokrasopimukset tehdään XX.XX alkaviksi. Vuokralaiset ovat velvollisia maksamaan 1 viikon vuokran joulukuun vuokran osuudesta. Mikäli hakijoita on tarpeeksi, niin kohteen hakuaika päättyy X.XX.2018. Ilmoitamme henkilökohtaisesti asunnon saajille XX.XX.2018 mennessä.

Asukasvalinnat hakemusten perusteella, täytä asuntohakemus osoitteessa
https://kiinteistotahkola.fi/fi/vuokra-asuntohakemus/

Vuokrattavat asunnot

Katso tarkemmin Asunnot ja hinnasto-sivulta.

Soita ja vuokraa asunto tästä kohteesta!

Asuntojen vuokrausta hoitaa

  • Kiinteistötahkola Helsinki, puhelin 040 158 0999 (keskus)

Tai jätä vuokra-asuntohakemus netin kautta.

Sijainti kartalla