Pyydä meiltä tarjous isännöinnistä! Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Isännöinti Turku

Isännöinti Turku

Isännöinti suomalaisen asumisen asiantuntijalta

Kiinteistötahkolan toiminta on perustunut alusta asti isännöintiin. Olemme vuosien varrella kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi, mikä kertoo osaamisestamme sekä tietenkin asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijän tehtävä on varmistaa kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvointi. Asunto-osakeyhtiölaissa määritetään, että isännöitsijän työtehtäviin kuuluu kiinteistön ja rakennusten pidosta huolehtiminen sekä yhtiön päivittäisen hallinnon hoitaminen hallituksen ohjeiden mukaisesti. Isännöitsijän rooli kuitenkin vaihtelee kiinteistön osakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Laadukasta isännöintiä Turun seudulla

Missiomme on tuottaa mahdollisimman laadukasta palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on pitkäjänteisen kiinteistönhoidon lisäksi myös asiakkaiden omaisuuden hoitoa. Huolellisella työllä ja paneutumisella meille uskotut tehtävät tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla, eli aina ajallaan, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Kouluttautuminen ja valvonta takaavat korkean laatutason

Jotta korkea laatutasomme säilyy, henkilökuntamme saavat huolellisen peruskoulutuksen, säännöllistä ammattikoulutusta sekä pääsevat vaihtamaan kokemuksia. Lisäksi seuraamme työmme laatua asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme myös valvotaan vuosittain. Auktorisointi varmistaa tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Monipuoliset isännöintipalvelut koko Suomessa

Asuntoyhtiöiden lisäksi isännöimme tottuneella otteella myös kauppa- ja liikekeskuksia. Tarjoamme myös laajennettuja kiinteistömanageerauspalveluita sekä erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Palvelemme kaikissa isännöinnin tarpeissa Helsingistä Ivaloon, pääosin pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Kuusamon ja Rovaniemen toiminta-alueillamme.

Pyydä tarjous

Poimintoja sivustolta