Pyydä meiltä tarjous isännöinnistä! Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Isännöinti Jyväskylä

Isännöinti Jyväskylä

Huolehdimme kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvoinnista

Isännöinti on ollut Kiinteistötahkolan toiminnan kulmakivi yhtiön perustamisesta asti. Vuosien varrella olemme kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi. Tämä kertoo sekä vankasta osaamisestamme että asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijänä huolehdimme kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvoinnista. Asunto-osakeyhtiölain mukaan isännöitsijän tehtävänä on kiinteistön ja rakennusten ylläpidosta huolehtiminen sekä yhtiön päivittäiset hallinnon hoitaminen hallituksen ohjeiden mukaisesti, mutta isännöitsijänä rooli ja tehtävät muotoutuvat kuitenkin aina jokaisen taloyhtiön yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Pitkäjänteistä ja kustannustehokasta isännöintiä Jyväskylässä

Tavoitteemme on tuottaa aina korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Huolellisen kiinteistönhoidon lisäksi ymmärrämme, että isännöinti on myös asiakkaiden omaisuuden hoitoa. Huolellisella paneutumisella ja laadukkaalla työllä varmistamme, että tehtävämme tulevat aina suoritetuksi ajallaan ja parhaalla mahdollisilla tavalla – sekä tietenkin kustannustehokkaasti.

Korkean laadun varmistavat jatkuva kouluttautuminen ja valvonta

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Auktorisointi takaa tasaisen laadun sekä vaatii, että henkilökuntamme saa jatkuvaa koulutusta ja päivittää osaamistaan säännöllisesti. Tarjoammekin jokaiselle henkilökuntamme jäsenelle aina huolellisen peruskoulutuksen sekä säännöllistä ammattikoulutusta. Lisäksi ylläpidämme toimintamme tasalaatuisuutta kokemusten vaihdolla ja asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

Isännöintiä koko Suomessa kaikenkokoisille toimijoille

Tarjoamme isännöintipalvelut koko Suomessa niin asuntoyhtiöille kuin kauppa- ja liikekeskuksille. Meiltä saat myös laajennetut manageerauspalvelut sekä erillisen, kustannustehokkaan konseptin pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Palvelemme aina Helsingistä Ivaloon, pääosin pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Kuusamon ja Rovaniemen toiminta-alueillamme.

Pyydä tarjous

Poimintoja sivustolta