Pyydä tarjous isännöinnistä Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Isännöinti Espoo

Isännöinti Espoo

Korkealaatuiset isännöintipalvelut Espoossa

Espoo on idyllinen merenrantakaupunki Helsingin metropolialueella. Espoon moderni kaupunkimiljöö kehittyy jatkuvasti edistyksellisellä uudella rakennuskannalla ja kulkuyhteyksillä, joissa myös kestävä kehitys on otettu aktiivisesti huomioon. Korkealaatuinen kehitys luo tarpeen myös korkealaatuisille, moderneille isännöintipalveluille.

Kiinteistötahkola on kokenut isännöintitoimisto, joka palvelee kaikenkokoisia – niin uusia kuin vanhoja – asuntoyhtiöitä Espoossa. Kehitämme osaamistamme ja toimintatapojamme jatkuvasti korkealaatuisen palvelutasomme säilyttämiksesi. Tänä päivänä olemme kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta satojen kiinteistöalan ammattilaisten yhteisöksi.

Tarjoamme isännöintiä Espoossa yksilöllisesti jokaisen yhtiön omat tarpeet ja erityispiirteen huomioon ottaen. Vaikka meillä on pitkä ja runsas kokemus pääkaupunkiseudun taloyhtiöiden isännöinnistä, suunnittelemme isännöintipalvelut aina raikkaalla otteella yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Isännöintipalvelumme voi sisältää esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustamista
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaamista
  • viestintää taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutusta ja hankintaa
  • kiinteistönpidon strateginen suunnittelua

Toimintamme ytimessä on kuitenkin aina varmistaa, että taloyhtiö ja sen asukkaat voivat hyvin sekä taloyhtiön ja asuntojen arvo säilyy.

Korkea laatutaso varmistetaan jatkuvalla kehityksellä ja tarkalla seurannalla

Tärkein tehtävämme on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa huolellista kiinteistön eli asiakkaidemme omaisuuden hoitoa. Hoidamme aina meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla: huolellisesti, yksilöllisesti, ajallaan ja kustannustehokkaasti.

Olemme ISA-auktorisoitu yhteisö, joten toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Lisäksi seuraamme myös itse tarkasti laatutasoamme ja asiakastyytyväisyyttä. Henkilökuntamme saa aina kattavan peruskoulutuksen, jota täydennetään säännöllisesti ammattikoulutuksilla ja kokemusten vaihdolla.

Isännöintiä pienille ja suurille kiinteistöyhtiöille

Asuntoyhtiöiden lisäksi tarjoamme isännöintiä myös kauppa- ja liikekeskuksille. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi tarjoamme myös kokonasivaltaisia manageerauspalveluita sekä erillisen konseptin pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Hoidamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiä Espoon seudulla vuosikymmenten kokemuksella. Toimistomme löydät Helsingistä ja Vantaalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

PYYDÄ TARJOUS

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru