Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / Ensimmäiset energiatodistukset valmiina

Ensimmäiset energiatodistukset valmiina

« Takaisin uutislistaukseen

25
Kesäkuu

Vuoden 2009 alusta on jokaisessa yli kuuden huoneiston asuinkiinteistöissä tehtävä energiatodistus. Ympäristöministeriö on julkaissut oppaan sen laatimisesta ja lisätietoa asiasta saa myös energiatodistuslaista ja -asetuksesta.

Me tulemme tekemään kaikkiin kohteisiimme todistukset itse. Näin varmistamme, että todistuksen tiedot osataan laskea myös olosuhteiden muuttuessa uudestaan ja ymmärämme miten voimme parantaa energiatehokkuutta taloissa. On tärkeää myös se, että isännöitsijämme ymmärtävät jokaisen rivin todistuksen tiedoista.

Isännöitsijätoimistolla me olemme varautuneet jo tulevaan, joulukuussa 2007 ja nyt kesäkuussa isännöitsijämme ovat olleet energiatodistuskouluttajan opissa, ja samalla teimme ensimmäiset energiatodistukset muutamaan kohteeseen. Kesän ja syksyn aikana tiedotamme asiakkaitamme tämän projektin etenemisestä ja hinnoittelusta. Päätyö tullaan tekemään syys-lokakuussa 2008.

Ohjelmistopuolelta tämän projektin yhteistyökumppanina meillä ovat Suomen Talokeskus Oy sekä Agenteq Soulutions Oy.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Seppo Tahkola p. 0207 480 200

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru