Haluatko vuokrata asuntosi? Jätä yhteydenottopyyntö
 
Välitys / Asumisoikeusasunnot

Asumisoikeusasunnot

Siirry selaamaan Asokodit kohteita
tästä­­

Perehdy tarkemmin asumisoikeusasuntoihin Asuntosäätiön sivuilta
tästä

Elämäntilanteesta riippumatta parasta asumista

Haluatko saada kaiken irti asumisesta – asumisoikeusasunnolla saat vuokraamisen ja omistusasunnon parhaat puolet samassa paketissa. Asumisoikeusasunnon voit ostaa hakemalla järjestysnumeron, jonka saat haluamasi asunnon sijaintikunnan tai -kaupungin asuntotoimistolta.

Asumisoikeusasunto tulee edullisemmaksi kuin vuokra-asunto ja säästyt suurilta lainoilta. Asumisoikeusasunnossa maksat 15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittaisen käyttövastikkeen. Saat elinikäisen asumisturvan, sillä asumisoikeusasunnot pysyvät aina asumisoikeusasuntoina. Asumisoikeusasuntoon on myös mahdollista saada asumistukea käyttövastikkeen maksamiseen.

Muutostöillä asumisoikeusasunnosta on mahdollista tehdä juuri sinulle sopiva ja mieluisa asunto. Sisustuksen ammattilaiset ovat luoneet valmiita remonttikokonaisuuksia, joista voit valita mieluisimman. Asuintalosi kunnossapidosta huolehtii Asokodit varmistaen, etteivät isotkaan remontit yllätä eivätkä aiheuta yhtäkkisiä asumiskustannusten nousua.

Luopuessasi asunnosta saat maksamasi asumisoikeusmaksun takaisin tarkistettuna rakennuskustannusindeksillä. Tämä sopimus takaa, ettet jää kahden asunnon väliin, eikä tarvitse murehtia asunnon jälleenmyyntiriskistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Anna Haho
p. 0207 488 228

Tanja Pirttikoski (äitiyslomalla)
p. 0207 488 330

Silja Ojala
p. 0207 480 221

Poimintoja sivustolta