Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Turusta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Turusta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Turusta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Turusta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Turusta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Turusta.

As Oy Turun Astor
As Oy Turun Astor

Uusia vuokra-asuntoja Turussa!

As Oy Turun Astor koostuu yhdestä kaksirappuisesta, osin 5- ja osin 8-kerroksisesta kerrostalosta sekä yhdestä yksirappuisesta 5-kerroksisesta kerrostalosta. Huoneistot ovat tyypiltään 1h, 2h ja 3h. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa ja liiketiloissa huonetilan korkeus on noin 3,7 m ja joihinkin asuntoihin on rakennettu puuportaalliset parvet pohjakuvien mukaan. 2-8 kerroksissa huonekorkeus on noin 2,65-2,7 m. Alaslaskujen ja kotelointien kohdalla huonekorkeus on pienempi.

Herttuankulman uusi asuinalue kohoaa Turun sataman lähistölle, raikkaan merituulen hellittäväksi. Ruotsinlaivojen kyytiin pääset melkein omasta pihasta, parin kilometrin matkan Turun keskustaan poljet muutamassa minuutissa ja jokirantaan kävelet tuossa tuokiossa. Historiallisen miljöön sydämeksi jää sykkimään upea vanha Kaarihalli, Rettigin vanha tupakkatehdas, josta muokataan asukkaiden tarpeisiin nykyaikainen liikekeskus.

Muuttopäivä 1.1.2020.

Taloyhtiössä on yhteensä 136 huoneistoa ja 3 liiketilaa. Viereiseen kortteliin rakennetaan kylmä autohalli, jonne sijoitetaan 49 autopaikkaa ja 14 vierasautopaikkaa. Vierasautopaikat toimivat vuoropysäköintiperiaatteella ja ovat yhteiskäytössä viereisen liikerakennuksen asiakaspysäköinnin kanssa. Irtaimistovarastot sekä ilmanvaihdon konehuoneet sijaitsevat rakennuksen ullakolla. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat, siivous- ja talovarastotilat sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastotilat. Piha-alueella sijaitsevassa kylmässä rakennuksessa on katettua säilytystilaa polkupyörille. Alueen yhteinen väestönsuoja sijaitsee viereiselle tontille rakennettavassa kiinteistössä.

Kaikissa asunnoissa vuokravakuus 250 euroa. Taloyhtiössä on tupakointikielto, lemmikkieläimet on sallittu.

Kuukausimaksut:

  • Vesimaksu: 20 €/kk/hlö
  • Autohallipaikka: 30 €/kk

Vuokrattavat asunnot

Katso tarkemmin Asunnot ja hinnasto-sivulta.

Soita ja vuokraa asunto tästä kohteesta!

Asuntojen vuokrausta hoitaa

  • Kiinteistötahkola Helsinki
  • Puhelin 0207 480 294 tai sähköposti vuokra.helsinki@kiinteistotahkola.fi

Tai jätä vuokra-asuntohakemus netin kautta.

Sijainti kartalla