Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Oulusta.

Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Oulusta.

As Oy Linnankartano, Tietolinja 5
Tietolinja 5

Uusia vuokra-asuntoja Oulun Linnanmaalle!

Linnanmaalle yliopiston ja Teknologiakylän viereen valmistumassa uusi viisikerroksinen kerrostalo, jossa asuntoja neljässä kerroksessa ja ullakolla taloyhtiön yhteinen sauna- ja kerhotila. Isot ikkunat sekä vaaleat pintamateriaalit ja kalusteet luovat kodikkaan viihtyisän tunnelman. Asunnon saa myös hämäräksi sälekaihtimilla. Asunnon lattiat ovat vaaleaa laminaattia, seinät valkoiseksi maalatut ja pesuhuone kaakeloitu. Keittiön varusteluna on yhdistelmäuuni, jossa mikroaalto- ja kiertoilmatoiminnot, keraaminen liesitaso, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Pesuhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Tietolinjan varteen on valmistumassa uusi asuinalue seuraavan parin vuoden aikana, joten alueesta on tulossa osa urbaania kaupunkiympäristöä, jossa on otettu huomioon luonnon merkitys osana viihtyisää asuinympäristöä. Alueella on hyvät palvelut Linnanmaan Prisman yhteydessä sekä Ritaharjun Ideaparkissa, joka sijaitsee vain 2 km päässä. Keskustaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla, pyörällä ja omalla autolla.

Taloyhtiöllä on nykytrendistä poiketen taloyhtiösauna. Viihtyisältä piha-alueelta löytyy useita pyöräkatoksia sekä leikki- ja oleskelualue. Asunnon irtaimistovarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa tai pihavarastossa. Talosta löytyy myös liikuntavälinevarasto. Asumisviihtyisyyttä lisää hyvien yhteisten tilojen lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys, joka sisältyy kaukolämpötalossa vuokraan. Ilmanvaihtojärjestelmä on toteutettu lämmön talteenotolla varustetulla huoneistokohtaisella IV-koneella. Vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista ja kaapelitelevisio. Taloyhtiöllä on vuokrattavana autopaikkoja, joten tarvitessasi autopaikan voit tiedustella vapaiden paikkojen tilannetta.

Vuokrattavat asunnot

Katso tarkemmin Asunnot ja hinnasto-sivulta.

Soita ja vuokraa asunto tästä kohteesta!

Asuntojen vuokrausta hoitaa

Tai jätä vuokra-asuntohakemus netin kautta.

Sijainti kartalla